Aranıyor...
21 Nisan 2014 Pazartesi

Adobe Dreamweaver CS6 Full Türkçe İndir

01:13



Türkçe ve tam sürümdür , Adobe® Dreamweaver® CS6 web tasarım yazılımı, HTML web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma ve düzenlemeye yönelik kolay anlaşılır görsel bir arabirim sunar. Platformlar arası uyumluluğa göre tasarlanmış Akıcı Izgara Mizanpajı özelliğini kullanarak uyarlanabilir mizanpajlar oluşturun. Tasarımlarınızı yayınlamadan önce Çok Ekranlı Önizleme panelinde gözden geçirin.
Güncellenmiş Canlı Görünüm ve Çok Ekranlı Önizleme panellerini kullanarak platformlar ve tarayıcılar arası HTML5 içeriklerini verimli bir şekilde oluşturmak ve test etmek için yazılımınızı Dreamweaver CS6 sürümüne yükseltin. Geliştirilmiş jQuery ve PhoneGap™ desteği ile daha iyi mobil uygulamalar oluşturun ve yeniden yapılandırılmış çok parçacıklı FTP aktarma aracıyla kapsamlı dosyalarınızı yüklerken zamandan kazanın.

Adobe Dreamweaver CS6 yazılımındaki en yeni özellikler ;
Web siteleri ve mobil uygulamalar tasarlama ve düzenlemeye yönelik bu lider yazılımın en son sürümünde sunulan Hızlı Yanıt Performansına sahip Akıcı ızgara mizanpajları, Geliştirilmiş jQuery Mobile desteği, CSS3 geçişleri ve diğer özellikler.

Çevrimiçi işletmeler kurun ;
Adobe Business Catalyst® platformunu kullanarak (ayrıca sunulmaktadır) sunucu tarafında kod yazma işlemlerine gerek olmadan karmaşık e-ticaret siteleri geliştirin. Ücretsiz deneme siteleri kurun ve yönetin.

Üretkenliği hızlandırın ;
Daha hızlı FTP aktarımları ve geliştirilmiş görüntü düzenleme özellikleriyle web sitesi ve mobil uygulama tasarımlarınızı daha verimli bir şekilde geliştirin ve sunun. jQuery Mobile ve Adobe PhoneGap™ çerçeveleri için sağlanan güncellenmiş destek sayesinde mobil uygulamalar oluşturun.


Sistem gereksinimleri
# Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
# 512 MB RAM
# 1 GB Sabit Disk Alanı
# 1280×800 ekran ve 16 bit ekran kartı
# HTML5 ortam oynatma için QuickTime 7.7.4 yazılımı gerekir


İndirme Linki : İNDİR
Alternatif        : İNDİR
Alternatif        : İNDİR
Alternatif        : İNDİR
Rar Şifresi      : www.saglamindir.net

Not: Alıntıdır.

2 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler ama yandex.diskten inmiyor?

    YanıtlaSil
  2. Yandex kaldırıldı, en kısa sürede eklenecektir.

    YanıtlaSil